Pakkanen ei tunnu hellittävän ollenkaan. (-27c)

Mitenhän luonnonvaraiset eläimet pärjää tässä kylmyydessä? Varmaan heikoimmat on jo kupsahtanu.

Ja toivottavasti jokainen koiran- ja kissanomistaja pitää lemmikkinsä sisätiloissa näissä keleissä. Huh. Ihan hirvittää kaikkien karkureiden ja kodittomien puolesta.

Lenkille ei oikein pääse, mutta pakkasen hellitettyä mennään sitten näidenkin päivien edestä.

Sannan karvaturrit ei varmaan kovaakaan pakkasta pelästy. ;) Vai miten on, systeri? Kuvia tulemaan, niin saan ne tännekkin näytille!

Toivon vielä joskus asuvani isolla maatilalla, johon perustaisin hylättyjen/kodittomien eläinten suojapaikan. Iso, aidattu tontti, jossa Mantakin saisi toteuttaa vahtiviettiään vapaasti ja seurana juoksisi myös kaukkaripoika. Ja ehkä joku mastiffi. Minna pitäisi isommille kuria, hih. Navetassa olisi pari sikaa oljilla köllöttelemässä ja tallissa ehkä vanhempi suomenhevonen tai muu vanhempi polle eläkkeellä. Oi voi, siellä olis mukava asustella. Aika kaukanen haave, mutta ei kai mikään mahdottomuus kuitenkaan?

Olin piilosta koirien kanssa. Sanoin Mantalle, että paikka siinä ja Ville piti Minnaa kaulapannasta kiinni. Sitten hiippailin piiloon verhon taakse (naulakon alle, ovien taakse...) ja puhalsin pilliin. Oli aika hupaista katsoa verhon raosta kun sessut säntää etsimään. Äkkiä ne kyllä oppi muistamaan mun kaikki piilopaikat ja kävi ne sitten aina ensin tsekkaamassa. Ja voi sitä riemua aina kun emäntä löytyi! Makkaroilla ei ollut varmaan mitään tekemistä asian kanssa...

Ville ja Manta purkaa paineita:

31260.jpg

31261.jpg

31262.jpg